10 jaar samenwerken aan de weg!

Maandag 19 november 2018

Artikel over ons 10-jarig jubileum in het blad HZC "De Machinist".

AV Infra Verhuur B.V.  is een zelfstandig en modern bedrijf dat zich richt op verhuur van zowel materieel als vakbekwame mensen binnen de Wegenbouw.

In 2005 begon Frank Lauf met een heel duidelijk doel en visie voor ogen als ZZPer in de wegenbouw. Ondanks vallen en opstaan bleef Frank zijn eigen koers varen en  geloven in zijn eigen ideeën. Iemand die absoluut niet van andere “kopieert” maar echt “staat” voor zijn eigen unieke visie en ontwikkeling binnen het ondernemen en dit niet onder stoelen of banken steekt. What you see, is what you get. In 2008 richtte Frank samen met zijn vrouw Angelique, AV Infra Verhuur BV op. Een open en eerlijk maar vooral ook transparant bedrijf dat zich inmiddels 10 jaar heeft gespecialiseerd in het verhuren van zowel materieel als gekwalificeerde ondernemers, voornamelijk ZZPers. Het was een hele omschakeling voor Frank om langzaam zijn werkzaamheden als balkman te moeten opgeven voor  24 uurs werkzaamheden in de planning en organisatie. Voor hem was het onmogelijk om deze 2 werkzaamheden op een juiste wijze te combineren. Maar zoals men zegt staat achter elke succesvolle man een sterke vrouw. Zonder mijn vrouw Angelique was mij dit allemaal niet gelukt, zegt Frank.

AV Infra Verhuur heeft  samenwerkingsverbanden gesloten met diverse vakbekwame ondernemers met ieder zijn eigen kennis, ervaringen en specifieke vaardigheden op het gebied van asfaltverwerking en wegenbouw. Door deze onderlinge vakkennis te bundelen kunnen zij met zijn alle,  een heel breed en compleet  totaalpakket bieden aan verschillende bedrijven in de wegenbouw en infrastructuur. Dit vormt  de ideale basis voor een sterke en krachtige samenwerking, zegt Frank. Niet alleen om asfaltploegen compleet maken maar ook te versterken en zodoende aan alle specifieke wensen van klanten te kunnen voldoen. Bedrijven zoeken gekwalificeerde krachten en de ondernemende ZZPers zoeken de juiste opdracht. Ik breng beide partijen bij elkaar en kan daardoor de juiste mensen op de juiste plaats samen laten komen. Wij zijn in heel Nederland actief en staan bekend om onze flexibele instelling, betrokkenheid en het oplossingsgericht meedenken.Tegenwoordig wordt van zowel de bedrijven als de aangesloten ondernemers verwacht dat  op het gebied van ondernemerschap  aan alle eisen en regel/wetgeving moet worden voldaan. Ons SNA (Stichting Normering Arbeid) keurmerk en alle benodigde certificaten geven iedereen de garantie dat aan alle verplichtingen wordt voldaan. Hiermee laat AV Infra Verhuur B.V. zien eerlijk zaken te doen en een betrouwbare partner te zijn. Alle mensen rondom AV Infra Verhuur  zijn goed  gemotiveerd en up-to-date geschoold waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Zelf organiseren we ook scholing binnen ons bedrijf met externe partijen waar iedereen gebruik van kan maken en zijn we een erkend SBB leerbedrijf.

Voor ons is het altijd interessant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op een zeer breed vlak! Daardoor zijn wij blij met de maandelijkse uitgave van “De Machinist”. Dit geeft ons de nodige inspiratie en gespreksstof binnen ons bedrijf. Van wetgeving binnen ons vak tot werkzaamheden uit de praktijk, HZC biedt daarin voor ons een fijne ondersteuning.

Frank vertelt: AV Infra Verhuur bestaat uit een selectieve club van gekwalificeerde ondernemers zoals:
Uitvoerders, Balkmannen ,(Wals-Kleef)Machinisten, Asfaltafwerkers
Indien gewenst leveren wij er ook materieel bij zoals bijvoorbeeld:
Walsen, Asfaltafwerkmachines en/of een complete asfaltset

Wij bieden de mogelijkheid om de bediening aan de klant zelf of aan ons vakbekwame ondernemers over te laten. Bedrijven hebben  altijd rechtstreeks contact waarin onze klanten centraal staan en afspraken duidelijk zijn. Wij houden van open en eerlijk zaken doen! Een 8 tot 17 mentaliteit is dan ook uitgesloten en onmogelijk in deze wereld van 24 uur werk.

Het is elke dag weer een hele grote puzzel, zegt Frank. Deze zet hij elke dag weer met veel plezier in elkaar, maar soms is het gewoon heel erg moeilijk. Ondanks alle inspanning en goede bedoelingen kan het ook wel eens heel lastig zijn om het iedereen naar de zin te maken maar uiteindelijk komen we er altijd weer samen uit. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging. Binnen AV Infra Verhuur draait het de hele dag om samen werken aan de weg met daarbij een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. Er is weinig verloop van klanten en ondernemers en dat vinden zij een van de sterke kanten van samenwerken binnen het bedrijf.

Door de groei binnen AV Infra Verhuur is Kay Pennings de aanvullende kracht geworden binnen het bedrijf. Momenteel in opleiding tot Management Assistent en de rechter hand van Frank geworden. Kay zegt hierover: ik ben erg enthousiast dat ik de mogelijkheid heb gekregen om binnen AV Infra Verhuur te kunnen leren en werken. Het is elke dag weer een uitdaging om alles in goede banen te leiden naar ieders tevredenheid. De positieve sfeer die binnen AV Infra Verhuur aanwezig is motiveert mij elke dag weer om bij deze vooruitstrevende club te horen, waarbij iedereen een schakel vormt in het grotere geheel. Hierdoor is uiteindelijk de puzzel compleet.

 AV Infra Verhuur is tegenwoordig een zeer vertrouwd gezicht  in de wegenbouw en zijn een positieve schakel geworden tussen de bedrijven en de aangesloten ondernemers.De samenwerkingsverbanden zijn na 10 jaar alleen maar versterkt waardoor zij de toekomst positief en vol vertrouwen tegemoet zien.De slogan van AV Infra Verhuur blijft na 10 jaar nog steeds:

Samen werken we aan de weg! 

Terug naar nieuwsoverzicht

  • Vakbekwaam
  • Samenwerken
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk
  • Flexibel
  • Verbinden